Odd Fellows verrassen

Odd Fellows steunen Herdenkingsstenen Den Helder 

De Falga Rebekkah-loge (vrouwen) en de Neptunusloge (mannen) van de Odd Fellows Den Helder verrasten maandag verschillende organisaties en hun vrijwilligers met een gift. Dit ter ondersteuning van hun maatschappelijke werk. De bijdragen variëren van 250 tot 1000 euro per organisatie.

Voor onze stichting Herdenkingsstenen Den Helder ontvingen wij een gift van € 750,–. Wij zijn de Odd Fellows hier zeer dankbaar. Namens de stichting namen Aad Blom en Peter de Vrij de cheque in ontvangst.

De Odd Fellows Den Helder hadden voor nog een groot aantal organisaties een gift. Ze gingen dit jaar naar: een kerstmaaltijd voor de vrijwilligers van het Leger des Heils met hun vaste gasten; een beleef-TV voor de bewoners van verzorgingstehuis Buitenveld in Julianadorp.

Verder een bijdrage voor de verlichting van de Kroontjesbunker in de Grafelijkheidsduinen en een bedrag voor de herstelwerkzaamheden van Fort Harssens.
Daarnaast geld voor een industriële naaimachine voor de dagbesteding van De Vliet. De Odd Fellows ondersteunen ook het jaarlijkse kerstdiner van klanten van de Helderse Voedselbank.

Tot slot nog bijdrage aan Scholen aan Zee en de opleiding Kindercoach van het Leger des Heils. Dit laatste ter gelegenheid van het 200 jarig bestaan van de landelijke Independent Order of Odd Fellows.